Het opzetten van ons team was misschien al wel de grootste puzzel. Maar na wat rondvragen en zowel lange als korte twijfels van de teamleden om mee te doen aan de parel kwis is er een team van goed geoliede oisterwijkers ontstaan.

Ons team bestaat uit een gezellige groep vrienden, vrienden van vrienden, familie, oude buurt genoten en nog veel meer. Je zou het een bij elkaar geraapt zooitje kunnen noemen maar niets is minder waar. Wanneer alle koppen bij elkaar komen ontstaat er een goed geoliede puzzel-machine met veel kennis over oisterwijk in het verleden maar ook zeker over het heden. De leeftijd in het team varieert van 20+ tot 50+ en het zijn zowel geboren en getogen oisterwijkers als ingeburgerde oisterwijkers.

Om onze EGO's tevreden te stellen willen we onze kennis over oisterwijk testen en daarom doen wij mee aan de parelkwis.

Als alle EGO's bij elkaar komen kan het soms moeilijk worden wanneer er meerdere EGO's denken het goede antwoord te weten maar gelukkig bestaat het team vooral uit vrienden en familie van elkaar waardoor knopen makkelijk en snel doorgehakt kunnen worden en we snel het goede antwoord weten. Juist daardoor zal ons team er van door gaan met de titel van de 1e parelkwis!