Hallo, wij zijn Fenkwisjenie?! en wij zijn een team van enthousiaste Oisterwijkers en bijna-Oisterwijkers (die op de Oisterwijkseweg wonen dus eigenlijk al gewoon als Oisterwijker meetellen). Na een facebook oproep was de basis van ons team gevormd en hebben we onze slimste maar vooral gezelligste familie, vrienden en buren gevraagd om ons team aan te vullen.

Wij houden wel van een Fisje! uhhh Kwisje! en daarom doen wij mee aan de Parelkwis.
Ervaring hebben we niet, slechts 1 teamlid heeft eerder deelgenomen aan een dorpsquiz, maar wij hebben veel zin in een gezellige spelavond! De leeftijd van ons team varieert van onze kleine mascotte Noor van 3 maanden, die ingezet zal worden voor het kalmeren van de iets te fanatieke stresskippen en het alert houden van de grootste lolbroeken, tot onze hulplijnen van 85 en 87 jaar die alles van Oisterwijk weten als het maar langer dan 30 jaar geleden is!

Waarom wij gaan winnen? Omdat het met ons erbij sowieso een leuk kwisje wordt!

Van onze teamfoto hebben we meteen een goede voorbereiding gemaakt om te testen of we eigenlijk wel kunnen samenwerken. Zoals jullie kunnen zien is dat in ieder geval gelukt! We zijn heel benieuwd welke leuke, gekke, uitdagende en onmogelijke vragen en opdrachten ons te wachten staan, maar we zijn ervan overtuigd dat het fantastisch wordt. Ons motto is niet voor niets ook onze naam geworden: Fen Kwisje nie?!