Parelkwis team stelt zich voor

In deze rubriek stellen de leden van het Parelkwis team zich voor.

Hallo,

Mijn naam is Bert van Esch en woon sinds 1995 in Oisterwijk, tot die tijd in Moergestel opgegroeid. Als enige van ons gezin in Nederland geboren.
En al 5 jaar ervaring met de Moergestelse dorpskwis Quispel. Aanleiding voor het opzetten van  een dorpskwis in ons mooie Oisterwijk.

Ik ben getrouwd met Ester en we hebben samen drie kinderen. Mijn leven ademt elektrotechniek van installaties, led-verlichting en verantwoordelijk voor vele installaties in Tilburg.Voor hobby komt mijn Yamaha Wildstar 1600cc uit de schuur, maak graag wandelingen en klimmetjes in de bergen en popconcert  wordt ook met regelmaat bezocht; bijvoorbeeld Paaspop in Schijndel.Jaarlijks doe ik mee als vrijwilliger met jeugdvakantieweek ’Wonderland’ en loop een collecterondje voor de Nierstichting

Met carnaval ben ik in Oisterwijk in het café te vinden om o.a. De Eigenheimers toe te juichen en door het jaar ben ik vaste fan van Toeba Djoezz.

Voor de Parelkwis heb ik leuke vragen en opdrachten mee verzonnen en probeer het contact met de enthousiaste sponsoren te houden die ons ondersteunen.