Datum Parelkwis 2024 bekend!

Voor hen die denken: “Ach dat overdrijven ze…”; nee, het is écht zo: met regelmaat worden de organisatoren aangeklampt met de boodschap van doorgewinterde deelnemers dat zij nú alweer zin hebben in de komende editie van de Oisterwijkse Dorpskwis die de naam PARELKWIS met trots draagt!

Pak de agenda’s erbij en schrijf met dikke letters ‘Parelkwis’ op 21 september 2024. Vervolgens onderstrepen, omcirkelen én markeren zodat het niet meer aan de aandacht ontsnappen kan want héél graag zien wij weer dat velen zich aanmelden om het gezellig-spannende, stressvol-ontspannende kwisevenement mee te gaan maken!

Het is nog ’n dikke zes maanden wachten maar toch: de meest trouwe, fanatieke gezelschappen hebben zich al aangemeld! En geloof het of niet: ook zij zien graag ’n grote groep ‘tegenstanders’ om zich mee te meten. Schroom dus niet en ben straks van de partij!

De organisatoren hebben inmiddels niet stilgezeten; diverse vragenreeksen over prachtige onderwerpen en heerlijke opdrachten zijn al aan het gloednieuwe kwisboek toevertrouwd! En niet alleen Oisterwijkse onderwerpen. Die zitten er heel wat doorheen uiteraard maar we merkten dat spelers ook niet vies zijn van andere onderwerpen. Mooi, want dat biedt ook geïnteresseerden met nét wat minder kennis over Oisterwijk de kans zich met ’n gerust hart te kunnen aansluiten! Ook voor hen ligt er ’n superavond in het verschiet!

Gooi het in de vergadering van uw vereniging, klamp mensen aan op het schoolplein, breng het in op het buurtfeest, maak er werk van bij elke barbecue, kruip met de familie en/of vriendenclub bij elkaar en pook daar het vuurtje op: “Zullen we meedoen met de Parelkwis?!”.

Wij verwelkomen u met open armen en beloven u alvast ’n fantastische beleving! Ben erbij! Aanmelden kan via: inschrijven.parelkwis.nl